Ciklus radionica Points of You Ciklus radionica Points of You

Uskladite svoje unutarnje
i vanjsko ja

Ciklus radionica Points of You®

Kao i novogodišnje odluke, povratak u svakodnevnicu nakon godišnjih odmora, za mnoge je vrijeme velikih planova, odluka i početaka.
Intuitivno znamo da počinje novi ciklus.
Neki od nas odmah će krenuti vježbati, drugi će upisati novu edukaciju, dok će pojedinci spoznati da su ono što im stvarno treba, dublje odluke o sebi i priči iza priče (što je često pravi izvor frustracija potisnut svjesnim odgađanjem rješenja).
Usprkos potiskivanju, svjesni smo kada nam je promjena potrebna, kada stari obrasci funkcioniranja postaju tijesni i nepodnošljivi.

Neobjašnjivi strah ograničava me u realizaciji potencijala.
Gubim osjećaj kontrole, povjerenja i sigurnosti u sebe.
Ne mogu više ovako, ovo nije život, odnos, posao o kojem sam sanjala.
Fokusiram se uvijek na krive detalje i izbjegavam donošenje odluka.
Živim u prošlosti, nikako da se odmaknem iz tog vrtloga.

Zvuči poznato?
Kakve tragove ta potiskivanja ostavljaju u nama, našim emocijama, zdravlju, životu?
I tko je za njih odgovoran?
Sve se događa onda kada je najbolje za nas i naš razvoj u trenutku kada smo spremni savladati gradivo. Slučajnosti ne postoje (i ovo čitanje je neizbježno 😊).

Radionice ‘Uskladite svoje unutarnje i vanjsko ja’, pomoći će vam u prepoznavanju spremnosti i prihvaćanju povjerenja u sebe, svoje snage, uz prvi korak ka ostvarenju vlastitih potencijala. To nije sebično, to je potrebno.
Svako putovanje počinje ‘malim korakom’, a napredak je ostvariv uz želju i pravu podršku.
Dovoljan je tek jedan moment kako bismo se vratili sebi, u vlastiti balans.

Points of You® metodologija pomaže vam na putu usklađivanja unutarnjeg i vanjskog svijeta, potičući vas putem slika, glazbe i riječi na akciju (ili reakciju), prihvaćanje životnih događaja, bez tuđih očekivanja, zaobilazeći stare programe, otvarajući um i srce, povezujući vaše kreativne i racionalne dijelove.

Pridružite nam se na posebno kreiranim radionicama, kako biste pogledali u sebe i događaje koji vam predstavljaju izazov iz nove perspektive, uz neočekivane uvide i odgovore.
Jer nitko nam nije potreban više od nas samih.

Datumi radionica: 18.09. / 25.09. / 2.10. / 9.10.2018.
Vrijeme: 10.00 - 11.30 h
Lokacija: Maxi Dance Studio, Frane Kesterčaneka 2A, Zagreb
Ciklus namijenjen: +18 god
Info: 1moment.hr

Prijave za ciklus su obvezne zbog limitiranog broja polaznika.
Prijave na linku ili sonja@1moment.hr

Dobrodošli

* osigurani potrebni materijali za rad
* * za program nije potrebno prethodno iskustvo, već otvorenost i želja za novim spoznajama
*** preporučamo udobnu odjeću i čarape

Voditeljica:
Sonja Runkas, dipl.oec., osnivačica je i kreatorica 1moment.hr, certificirani Executive Coach AoEC, UK, aktivna članica Hrvatske udruge za coaching i polaznica prve generacije Points of You® praktičara u Hrvatskoj.
Nakon dva desetljeća uspješnog igranja u korporativnom svijetu medija, marketinga i prodaje, vodeći timove i ostvarujući zadane ciljeve, otkrila je strast u radu sa ljudima, povezanost razvoja pojedinaca, obrazaca ponašanja, dinamike okoline i prirode na putu promjena, učeći klijente samorefleksiji, prihvaćanju i prepoznavanju vlastitih životnih vrijednosti.
Potiče druge na autentičnost, donošenje odluka, otkrivanje potencijala, osnaživanje i pomicanje granica na putu prema cilju, dok i sama kontinuirano usvaja dodatna znanja i vještine. Osobna životna i poslovna iskustva, daju joj mogućnost razumijevanja izazova sa kojima se susreću svi pri rekonstrukciji odnosa.
Živi i radi u Zagrebu, udana je, majka dvije kćeri, obožava knedle, jesen, kestene i miris šume. Vjeruje da su smijeh, moment prisutnosti, boravak u prirodi, disanje i iskrenost, uz ljubav najbolji lijekovi (i odabrane Bachove cvijetne esencije 🌼🍀🌸).

EXECUTIVE COACH

Sonja Runkas, dipl.oec.

SKYPE

sonja.runkas9

Slova i Slike, Žitnjačka 13, 10000 Zagreb,
OIB: 95313197413

Copyrights © 2017 All Rights Reserved by Slova i Slike

Dizajn: Slova i Slike