Tko sam ja?

Pitanje “Tko sam ja“ i prema najvećim duhovnim učiteljima jedno je od najvažnijih pitanja na svijetu. Ispravan odgovor na njega rijetko tko zna.

U vlastitoj analizi, pišući esej, spoznala sam koliko drugih ljudi, uvjerenja i mišljenja živi u meni. U sebi prepoznajemo tuđe rečenice, navike, postupke, shvaćajući kako naše JA predstavlja spoj prošlih iskustava i programa okoline, gdje tijekom godina u potrazi za sobom, na površinu izlazi puno toga što zapravo mi nismo.

Diplomirala sam na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu i tako stekla prvu diplomu.

Više od dva desetljeća aktivna sam u marketingu i medijima, gdje sam provela većinu profesionalnog vijeka radeći posao koji volim na rukovodećim i odgovornim funkcijama (jedna od najvećih medijskih kuća na ovim prostorima, ex EPH - Gloria, Cosmopolitan, OK!,…). Igrajući se u korporativnom svijetu, stekla sam neprocjenjivo iskustvo i upoznala širok spektar osoba koje su ostavile pečate u raznim fazama mojeg profesionalnog i osobnog razvoja. I na tim iskustvima i znanjima sam im beskrajno zahvalna.

U otkrivanje sebe upustila sam se početkom 2001. otkrivši novi, do tada meni nepoznat svijet i veliku ljubav i zanimanje za rad sa ljudima.

Sve što radimo u životu, radimo prvenstveno zbog sebe, a onda dolaze svi ostali. Tako sam i ja krenula u potragu za svojim potencijalima i odgovorima na mnoga pitanja i nedoumice ni ne sanjajući kuda će me to odvesti.

Upustivši se u otkrivanje novih područja, upijajala sam nova znanja i iskustva sa različitih certifikacija, treninga, seminara, radionica i konferencija - od NLP-a, tehnika iscijeljivanja, TA101, homeopatije, THInK-a, EFT-a, Feng Shuia, Bachovih esencija, sistemskih konstelacija i coachinga.

Nakon zahtijevne edukacije, početkom 2016. diplomirala sam po drugi put, stekavši titulu Executive Coacha od strane Academy of Executive Coaching, London, UK. Strast za novim spoznajama i učenjima i danas me jednakon ljubavlju motivira na pomicanje vlastitih granica.

Kao certificirani trener AoEC-a i aktivna članica Hrvatske udruge za coaching HUC, fokusirana sam na pojedince, vlasnike malih i srednjih poduzeća koji žele rasti i preuzeti odgovornost za razvoj tvrtki i sebe samih.
Što ne znači da ne radim i sa pravim estradnim zvijezdama :-)
Vlastito medijsko, prodajno i marketinško iskustvo daju mi mogućnost potpunog razumijevanja izazova s kojima se susreću svi pri rekonstrukciji vlastitih poslova, života, izbora, baš kao u priči o ličinki i leptiru

Vjerujem kako je osobna odgovornost svakog pojedinca ključna na putu promjena i ostvarenja vizija u prijelomnim momentima života kada trebamo podršku ili samo da nas netko aktivno sasluša.
Sinergija 1Momenta sa partnerima iz superadresa.com, omogućava zajedničkim klijentima da na jednom mjestu pronađu sve potrebno za realizaciju vlastitih poslovnih potreba - konzaltinga, coachinga, designa i proizvodnje.

Velika mi je strast i izazov potaknuti druge na otkrivanje i osvještavanje vlastitih potencijala, a sama usvajam svakodnevno dodatna znanja i istražujem nove metode i alate.

Lakše mi je kada o meni govore drugi, no vjerujem da sam otvorena, znatiželjna, često preiskrena i osoba na koju se može osloniti.
Vodi me moto sa kojim se usklađujem,
…čini drugima ono što želiš da drugi čine tebi.
Jer svaki trenutak je novi početak.

Hvala Vam na povjerenju,

Sonja

EXECUTIVE COACH

Sonja Runkas, dipl.oec.

SKYPE

sonja.runkas9

Slova i Slike, Žitnjačka 13, 10000 Zagreb,
OIB: 95313197413

Copyrights © 2017 All Rights Reserved by Slova i Slike

Dizajn: Slova i Slike