Durance radionica Durance radionica

Usudi se prihvatiti i voljeti…
…sebe, druge, život.

Naš život predstavlja putovanje na kojem ugađamo drugima - prijateljima, partneru, okolini i njihovim očekivanjima. I to je lijepo.
Na tom putu ponekad sa zadrškom prihvaćamo sebe, naše želje, potrebe, snove i emocije.
Zašto je tako (pre)lako pristati na tuđa očekivanja, a istovremeno biti strog prema sebi?
Samo kada možemo prihvatiti sebe, sa svim manama i vrlinama, možemo biti u balansu sa svima ostalima, jer ono što zračimo to i privlačimo.
Otkrijte vlastiti potencijal, ljepotu, budite kreativne, priuštite si momente uživanja i ljubavi - to nije sebično, to je nužno. Jer smo mi osoba koja je sa nama 24 sata dnevno.

Pridružite nam se na iskustvenoj radionici, gdje ćemo na zabavan i opuštajući način otići gdje ste trenutno spremni, uživajući u otkrivanju sebe, svojih potreba i potencijala, a sve to uz prezentaciju mirisne i prirodne kolekcije neodoljivih Durance proizvoda.

Otkrijte novu sebe, ljubav i unutrašnju snagu, jer svako putovanje počinje malim korakom. Usudite se.

Points of You® metodologija pomaže vam uskladiti dijelove sebe, potičući vas putem slika, glazbe i riječi na akciju (ili reakciju), prihvaćanje životnih događaja, bez tuđih očekivanja, otvarajući um i srce, povezujući kreativne i racionalne dijelove.
Veselite se i uživajte u sitnicama, ne shvaćajte ništa previše osobno i ozbiljno, jer nitko nam nije potreban više od nas samih.

Broj sudionika na radionici je ograničen, a prijave se zaprimaju uplatom akontacije u iznosu od 170,00 kn u Durance shopu.

Datumi radionica: 27.09.2018.
Vrijeme: 19.00 - 21.00 h
Lokacija: Durance, Poslovni centr Green Gold, Radnička cesta 52, Zagreb
Cijena: 450,00 kn + PDV (dolaskom u paru ostvarujete dodatni popust od 10%)
(Cijena uključuje sve potrebne materijali za rad, voćno osvježenje, testiranje odabranih proizvoda i darovni bon Durance proizvoda po izboru u protuvrijednosti 100,00 kn)
Više informacija na 1moment.hr i durance.hr

Prijave za ciklus su obvezne zbog limitiranog broja polaznika.

Veselimo vam se!
Dobrodošli

* za sudjelovanje na radionici nije potrebno prethodno iskustvo, samo otvorenost i ljubav prema sebi
** ukoliko vam participacija predstavlja izazov, a važno vam je prisustvovati, javite se u kontakte

Voditeljica:
Sonja Runkas, diplomirana ekonomistica i certificirani Executive Coach AoEC, UK, osnivačica 1moment.hr, članica Hrvatske udruge za coaching i praktičarka Points of You® metode
Nakon dva desetljeća uspješnog igranja u korporativnom svijetu medija, marketinga i prodaje, vodeći timove i ostvarujući zadane ciljeve, otkriva strast u radu sa ljudima, povezanost obrazaca ponašanja, dinamike okoline i prirode na putu promjena, učeći klijente samorefleksiji, prihvaćanju i prepoznavanju vlastitih životnih vrijednosti.
Potičući druge na autentičnost, donošenje odluka, otkrivanje potencijala, osnaživanje i pomicanje granica na putu prema cilju i sama kontinuirano usvaja dodatna znanja i vještine.
Živi u Zagrebu, udana je, majka dvije kćeri, voli iskrenost, knedle sa šljivama, jesen i miris šume.
Vjeruje da su prepuštanje, moment prisutnosti, priroda, disanje i ljubav prema sebi najbolji lijekovi (uz odabrane Bachove cvjetne esencije naravno🌸).

EXECUTIVE COACH

Sonja Runkas, dipl.oec.

SKYPE

sonja.runkas9

Slova i Slike, Žitnjačka 13, 10000 Zagreb,
OIB: 95313197413

Copyrights © 2017 All Rights Reserved by Slova i Slike

Dizajn: Slova i Slike